Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan produk kesihatan ini atau ingin menjadi pengedar bolehlah menghubungi Pn. Kamariah 03-6188 3625, sila layari blog ini untuk melihat peluang perniagaan dan juga produk-produk berkualiti Shuang Hor, terima kasih

Produk - Pembersihan Isi Rumah


GoEco Liquid Detergent
Kandungan Utama: Enzim penguraian Protein, Fibre, kandungan pembersihan yang berkesan kuat (Komposisi super pembersihan.)
Keistimewaan
 • Preskripsi enzim yang bersifat bio penguraian adalah sihat dan dapat memelihara alam sekitar, mempunyai kuasa pembersihan yang kuat dan dapat menghilangkan kotoran yang degil.
 • Sesuai digunakan untuk semua jenis pakaian yang boleh dibasuh dengan air, termasuk pakaian yang bergred tinggi, anak baju, pakaian bayi dan lain-lain. Ia dapat membawa rasa lembut, tidak mudah berkerut atau menjadi keras.
 • Tidak perlu bimbang peninggalan sisa bahan kimia di atas pakaian. Ia tidak mencederakan tangan dan tidak menimbulkan alah kepada kulit. Pakaian berbau segar selepas dicuci.
 • Preskripsi pembersihan yang kuat, hanya memerlukan 1/3 daripada kuantiti penggunaan cecair pembersihan biasa. Ia berbuih sedikit dan lebih mudah dibilas, penggunaan air adalah kurang, ini dapat menjimatkan masa dan tenaga.
 • Memenuhi syarat-syarat pemeliharaan alam sekitar, tidak mengandungi bahan kimia seperti Fosfat, agen pendarfluor, agen pemutih dan sebagainya yang tidak memudaratkan kesihatan dan persekitaran.
 • Produk ini ditambah fibre yang dapat memerangkap kotoran dengan segera, ini dapat mengelakkan kotoran mencemari pakaian lagi.
 • Mikro molekul yang diuraikan oleh enzim adalah mudah dibasuh. Agen pelembut tidak perlu ditambah, pakaian tetap kelihatan bersih dan berseri.
Cara penggunaan:
GoEco Bio Enzyme Liquid Detergent sesuai untuk pakaian yang dicuci dengan tangan, mesin pembasuh yang berpintu depan atau di atas. Ia membawa kesan yang lebih menonjol sekiranya pakaian direndam selama 30 minit sebelum dicuci.

 1. Dicuci dengan tangan: 5 liter air ~ 1/4 penutup botol.
 2. Mesin pembasuh (8 ~ 9 kg): Pakaian penuh dalam mesin pembasuh ~ 1/2 penutup botol.
 3. Boleh sapukan sedikit GoEco Bio Enzyme Liquid Detergent di atas kotoran yang degil, kemudian gosok secara lembut. 5 minit kemudian, boleh dicuci seperti biasa.
Perhatian:
 1. GoEco berpreskripsi bio enzim, jangan menggunakan air panas semasa membasuh pakaian kerana ini boleh merosakkan keaktifan enzim.
 2. Sila letakkan di tempat yang kering dan teduh, elakkan pancaran matahari secara terus dan jauhkan dari kanak-kanak.


GoEco All-Purpose Cleaner
Kandungan Utama: Enzim penguraian minyak, enzim penguraian Protein, minyak lemon, kandungan pembersihan bersumber glukosa dan kandungan pembersihan yang berkesan kuat (bukan ion).
Keistimewaan
 • Preskripsi enzim yang bersifat penguraian. Ia dapat menguraikan minyak di pinggan mangkuk dan lantai dengan sepenuhnya, berbuih sedikit, mudah dibilas dan tidak meninggalkan sisa. Ia dapat membawa pembersihan yang menyeluruh.
 • Preskripsi pemekatan tinggi yang tidak perlu diguna banyak, lebih ekonomi dan lebih menjimatkan.
 • Tidak mengandungi pelarut yang bertoksin, tidak mencederakan tangan, bekas-bekas atau apa-apa bahan, selamat dan dapat menjaga alam.
 • Selepas digunakan, span, kain lap dan singki tidak berminyak dan lebih mudah dicuci.
 • Oleh kerana prinsip penguraian enzim, ia dapat menguraikan minyak yang tertimbun dalam paip saliran air, mengelakkannya tersumbat, menjaga kebersihan dapur dan rumah anda pada setiap masa.
Cara penggunaan:

 1. Pembersihan biasa: Nisbah pencairan 1 : 10.
 2. Alat memasak, alat membebaskan minyak dan haba, kotoran degil: Nisbah pencairan 1 : 3.
 3. Semasa mop lantai: Air sebanyak 10 liter hingga 20 liter, masukkan GoEco Bio Enzyme All Purpose Cleaner dalam satu penutup botol yang penuh.
Penggunaan:
GoEco Bio Enzyme All Purpose Cleaner boleh digunakan dalam semua permukaan yang boleh dicuci, kegunaannya sangat luas dan pembersihannya sangat berkesan.
 1. Dapur (Pinggan mangkuk, cawan, alat memasak, kuali, tempat memasak, alat penyedut minyak dan asap.
 2. Baju (kolar baju).
 3. Balkoni, mop lantai.
 4. Bilik mandi, tandas.
 5. Kain sofa, perabot.
 6. Pintu, tingkat, kaca.
 7. Alat-alat elektrik.
 8. Kereta.
 9. Barangan kemas.
 10. Kemudahan pejabat.
Perhatian:
 1. GoEco berpreskripsi bio enzim, jangan menggunakan air panas semasa membasuh pakaian kerana ini boleh merosakkan keaktifan enzim.
 2. Sila letakkan di tempat yang kering dan teduh, elakkan pancaran matahari secara terus dan jauhkan dari kanak-kanak.